Bezig met laden...
Alt

Tot op de letter verzorgd sinds 1987

Op zoek naar een budgetvriendelijke manier om uw bedrijf in de kijker te plaatsen? Of wil u eindelijk die kille muur omtoveren tot een echte sfeerbrenger? De oplossing ligt bij Total Concept® voor het grijpen. Wij hebben ons sinds onze oprichting in 1964 dan ook gespecialiseerd in visuele presentatiesystemen zoals standbouw, lichtreclame en Interieurs. Sinds 1987 hebben we ook ons toegelegd belettering van o.a. etalages, voertuigen en binnenwanden. Een team van bedreven beletteraars ontwerpt, print én confectioneert alles onder één dak. Ze zorgen er bovendien ook voor dat uw teksten, beelden en logo's op de millimeter precies geplaatst worden op alle denkbare oplossingen.

Erkend signbedrijf voor binnen- en buitenreclame

Kwaliteit: de enige échte waardemeter van uw leverancier in signage en belettering. Om die kwaliteit zichtbaar te maken én te garanderen, worden leveranciers en producenten officieel gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Enkel zij die in de praktijk bewezen hebben een bonafide en professionele partner te zijn, verkrijgen het erkenningsschild van SI’BON. Total Concept® behoort tot deze club, waardoor u op beide oren kan slapen dat uw project in goede handen is. 

Ons beletteringsaanbod: meer dan een sticker

Borden en panelen

Werfborden, sponsorpanelen, scoreborden, herasdoeken, meshdoeken, backlitedoeken, frontlitedoeken, digitaal bedrukt en gemonteerd op hout, aluminium, glas of steen.

Voertuigen

Een eenvoudig sticker, kleefletters of een allround car wrapping. Van personenwagens tot vrachtvervoer: wij zorgen ervoor dat uw voertuigen persoonlijkheid hebben. 

Signalisatie (indoor & outdoor)

Toon uw klanten en andere bezoekers duidelijk de weg. Met een professionele en rustgevende signalisatie op uw terrein voelen ze zich meteen op hun gemak bij u.

Digital printing

Spandoeken, kleeffolie, vinyl, papier, lichtbakfilm, canvas, vlaggenstof,... Met state-of-the-art grootformaatprinters staan we te springen om uw projecten tastbaar te maken.

Indoor decoratie

Kale wanden, karakterloze kamers, koele kantoren. We brengen er graag verandering in met een sfeervolle wallpaper, levensgrote prints of enkele subtielere canvassen.

Displays

Een tijdelijke aankleding van uw toonzaal? Een blitse promo in uw winkel?  Met een display trekt u de aandacht. Wij maken ze voor u, zowel verlicht als onverlicht.

Spandoeken

Een tijdelijke promo? Vermelding van de sponsors tijdens uw event? Of wil u gewoon opvallen in de winkelstraat? Dan is een digitaal geprinte spandoek een ideaal communicatiemiddel. 

Vlaggen

Wil u de aandacht van voorbijgangers vestigen op uw merknaam? Maak gebruik van de wind en een wapperende vlag is dan de snelle en goedkope oplossing die u zoekt. 

Zandstraalfolie

Nood aan meer privacy? Met zandstraalfolie combineert u een hoge zichtwering met een hoge lichtdoorlaatbaarheid en profiteert u van het beste van twee werelden.