Bezig met laden...

Laat uw boodschap voor zich spreken.

Reliëfletters zijn een uitstekende oplossing om uw bedrijfsnaam en/of –logo aan te brengen op uw gevel of beursstand. Deze reclamevorm staat garant voor een zeer opvallende, doch stijlvolle en moderne zichtbaarheid van uw merk in het straatbeeld. Reliëfletters onderscheiden zich van andere types gevelreclame doordat de letters de indruk geven uit de gevel te springen om de voorbijgangers aan te spreken. Dat deze reclamevorm de laatste jaren aan een stevige opmars bezig is, hoeft dus zeker niet te verbazen. 

Contacteer ons

Montage

Reliëfletters geven uw boodschap dus meer volume, vergeleken met andere vormen van gevelreclame. Dat komt omdat deze letters op dunne afstandhouders of nopjes van de muur gemonteerd worden. Zo geeft uw boodschap de indruk zwevend op de muur te zijn geplaatst. Onbewust trekken ze daarom al sneller de aandacht van voorbijgangers. De ademruimte tussen de reliëfletters en de achtergrond biedt bovendien veel mogelijkheden naar verlichting toe. De lichtbron kan immers zowel boven, onder als achter de letters of het logo geplaatst worden, met eventuele terugkaatsing via de achtergrond. Zo springt uw boodschap nog meer naar voor en is deze steeds perfect leesbaar, 24/7. 

Mogelijkheden

Reliëfletters komen voor in verschillende types, materialen en kunnen op verschillende manier verlicht worden. 
 
  • Wanneer u opteert voor onverlichte reliëfletters, wordt vaak gekozen voor hout, aluminium, inox, forex, acrylaat of messing als basis voor uw letters. Deze stoffen kunnen glad afgewerkt worden en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. 
  • Bij reliëfletters geeft de ademruimte tussen achtergrond en reliëfletter extra mogelijkheden om uw letters indirect te verlichten. De lichtbron wordt dan achter de letters geplaatst, stralend op het achterliggende paneel of gevel. 
  • Bij een directe verlichtingsvorm bestaat de letter uit een aluminium raster met transparante voorzijden in acrylaat. Deze lichtdoorlatende panelen kunnen onbeperkt bekleefd worden met een kleurrijke folie voor een leuk effect, al dan niet in overeenstemming met uw huisstijl.
  • Reliëfletters kunnen ook aangestraald verlicht worden. Dat is aan de hand van traditionele spots die via een stang boven of onder de letters gemonteerd zijn en uw bedrijfsnaam of -logo zo vanop een korte afstand in de spotlight plaatsen.