Bezig met laden...

Over total concept

Al meer dan 50 jaar maken wij de communicatieve hardware die ú nodig hebt om úw verhaal te kunnen doen aan úw publiek: van kwalitatieve beursstands en professionele lichtreclames tot aantrekkelijke interieurs en meer. Sinds 1964 al is dát onze passie, ons onbetwistbaar métier. En net omdat we het zo graag doen, verzorgen we voor u het totale traject: van ontwerp en productie tot transport, plaatsing en eventuele stockage. Een one-stop-shop in visuele concepten, omdat geen enkele vorm van communicatie op zichzelf staat. 

Alt

Internationale standbouw

 

Met +20 jaar ervaring in het bouwen van kwalitatieve beursstanden wereldwijd, zijn we een ideale partner om uw professioneel netwerk naar een hoger niveau te tillen.

Meer over beursstands
Alt

Interieur & Showroom

 

Uw branding stopt niet bij de inkomdeur. Profileer uw merk doorheen het volledige interieur en de showroom, van het meubilair en de verlichting tot en met de wandbekleding : wij weten er raad mee.

Meer over interieur
Alt

Lichtreclame & geveldecoratie

 

Zorg voor een professionele uitstraling van uw bedrijf nog voor uw doelgroep één voet binnen gezet heeft. Denk aan een sterk logo op de gevel en duidelijke wegwijzers op uw site. 

Meer over lichtreclame

Onze kracht

De Handige Harry's en hun speelgoed.

Daar hebben we sinds onze oprichting uitvoerig in geïnvesteerd. Een bewuste keuze voor de technische kennis en kunde, want naast een mooi design staat een feilloze uitvoering van het ontwerp aan de basis van uw tevredenheid. Die duidelijke visie heeft geresulteerd in de opbouw van een indrukwekkend atelier, waardoor we elke fase van het productieproces in eigen beheer hebben. Dat is inclusief schrijnwerkerij, lakkerij, bewerkingsateliers, digitale grootformaatprinters, vlakbedlaminatoren en andere state-of-the-art apparatuur.

Het voordeel van deze filosofie voor u? Een betrouwbare partner die échte totaalconcepten aanbiedt, een one-stop-shop van de briefing en het eerste ontwerp tot en met productie en eventuele stockage. En dat allemaal onder één dak. Logische gevolgen: een transparante samenwerking met een glasheldere communicatie, de mogelijkheid om snel aanpassingen door te voeren en de zekerheid dat uw project steeds tijdig en conform uw budget zal opgeleverd worden. Ons atelier eens een bezoekje komen brengen?  Dat kan! 

Alt

Onze werkwijze

Een luisterend oor.

Inleving en begrijpend luisteren. De basis voor een succesvol project, maar niet zomaar weggelegd voor iedereen. Dat is echter buiten onze Account Managers gerekend. Zij zijn er immers wél al jaren steengoed in. Ze staan dan ook te springen om een afspraak in te plannen voor een goeie babbel, een eerste kennismaking. Het wie-wat-waar-wanneer-hoe van de zaak, begrijpt u? U doet uw verhaal, onze Account Managers doen nadien de rest. Nadien nog vragen? Zij gidsen u doorheen het ganse traject.

Ontwerpen maar!

Zit het buikgevoel goed? Dan springt onze ontwerpafdeling gezwind mee in de dans. Onze creatievelingen tekenen voor u een ontwerp op maat, gebaseerd op de briefing van onze Account Managers. Huisstijl, budget, meubilair, belichting, materialen: geen enkel element glipt tussen de mazen van het ontwerpnet. Bovendien hebben ze ook allemaal hun eigen specialisatie: standbouw, lichtreclame, showroom- en interieurdecoratie en zelfs evenementenaankleding of wagen- en raambelettering.

 

In deze fase kan u rekenen op:

10
Creatieve Ontwerpers met splinternieuwe CAD 3D-software

Helden van het atelier.

Het ontwerp kan bekoren. Mooi zo! Tijd voor de technische uitwerking. Een Project Manager wordt nu verantwoordelijk voor een feilloze realisatie. Om te beginnen neemt hij/zij de trap richting onze eigen schrijnwerkerij en atelier, om in overleg met de schrijnwerkers het project te doorlopen. Doordat we het volledige productieproces van uw project in eigen beheer hebben, zitten we er in deze fase kort op. De Project Managers staan dagelijks in nauw contact met het atelier, waardoor last-minute aanpassingen snel doorgevoerd kunnen worden.

 

In deze fase kan u rekenen op:

8
Ervaren Project Managers
1000
m² houtbewerking- en finishing atelier met de modernste CNC-gestuurde machines
1000
m² metaal- en kunststofverwerkend atelier, incl. lakkerij met spuittunnel
2
State-of-the-art Multi-camm CNC freestafels

Transport dat steeds op wieltjes verloopt.

Onze projecten worden steeds met de nodige zorg vervoerd van ons atelier naar uw beurshal, bedrijfspand of feestweide. Logisch, al wordt hier al te vaak tegen gezondigd. Niet bij Total Concept®. Om de kwaliteit van het transport te garanderen, werd er geïnvesteerd in ons eigen vrachtwagenpark met aandacht voor een aangepaste infrastructuur van het transport en voor correct opgeleide bestuurders. Zo hebben onze eigen planners steeds een optimaal inzicht in de aan- en afvoer van het atelier en is uw project steeds in goede handen. 

 

In deze fase kan u rekenen op:

9
Bestelwagens
2
Vrachtwagens
5
Trekkers
7
Schuifzeil opleggers
2
Open opleggers
20
meter hoogtewerker

In een vingerknip op poten.

Datzelfde team van toegewijde planners zorgt ervoor dat onze talrijke ervaren bouwers steeds tijdig ter plaatse zijn, waar ook ter wereld, om uw beursstand, lichtreclame, interieur of signalisatie te installeren volgens de regels van de bouwkunst. Af tot in het kleinste detail. Het juiste gereedschap in de aanslag en met jarenlange ervaring en kennis op zak, zorgen zij ervoor dat het project op poten gezet wordt zoals onderling overeengekomen in de ontwerpfase. De Project Manager coördineert en blijft ter plaatse tot het project wordt opgeleverd.

Onderdak het hele jaar door.

Vindt u het tijd voor iets anders, maar wilt u uw huidige materialen niet kwijt? Begrijpelijk, want ook die projecten hebben u tijd en geld gekost. Total Concept® zou echter haar naam niet alle eer aandoen indien we hier geen oplossing voor zouden aanbieden. In deze situaties brengt ons opslagmagazijn soelaas: uw materialen kunnen hier het ganse jaar door droog staan, tot u beslist om ze opnieuw te gaan gebruiken. 

 

In deze fase kan u rekenen op:

2500
m² transitmagazijn
8000
m² opslagmagazijn voor standenbouwelementen
25000
m² bedrijfsterrein
Alt

Onze klanten