Bezig met laden...

Ambachtelijk gemaakt, eeuwig gesmaakt

Lichtreclame die uw bedrijf van ver zichtbaar maakt? Neonreclame biedt het u. Een ambachtelijke techniek die oude technologie koppelt aan een moderne uitstraling.

Hoezo, ambachtelijk?

Neonreclame bestaat uit fijne glazen buizen die ambachtelijk worden gevuld en gekleurd in functie van uw bedrijfsnaam, -logo en –slogan. De techniek bestaat al meer dan 100 jaar maar is nog altijd actueel. Zeker langs autosnelwegen, in drukke winkelstraten en commerciële centra trekt u alle aandacht naar u toe met een geslaagde neon-installatie.

De mogelijkheden

De glazen buisjes zijn na verwarming makkelijk te manipuleren: Zowel strakke teksten als ingewikkelde logo’s kunnen we met neon aan uw gevel bevestigen. Kies uw lettertype of font, uw logo en bezorg ons uw ontwerp. Of laat Art Vision de ideale oplossing uitwerken.
 
Dat doen we graag voor u.
 
Ook een daklijn kan: we omlijsten de dakrand van uw bedrijfsgebouw, zodat dit extra opvalt in het straatbeeld. Vooral ’s nachts geeft dit een prachtig effect, maar ook overdag trekt u er de aandacht mee.

De voordelen

eonreclame is toepasbaar in totaal uiteenlopende sectoren. U ziet neonverlichting bijvoorbeeld vaak voor het typische apothekerskruis, bij restaurants en bij hotels. Weet ook dat neonverlichting zowel binnen als buiten kan.
 
U kiest voor neonreclame die het best aansluit bij uw bedrijf:
 
  • directe montage aan uw gevel
  • bevestiging op panelen voor een groter contast
  • plaatsing aan de binnenkant van doosletters