Bezig met laden...

Vestig de publieke aandacht op uw gevel.

Uw zaak zichtbaar maken in het straatbeeld? De aandacht van voorbijgangers naar u toe trekken? De juiste boodschap uitstralen met uw naam, logo en aanduiding? Een lichtbak beantwoordt aan uw vraag. Deze reclamevorm is één van de meest voorkomende types in de commerciële wereld. Naast een flexibel binnen- en buitengebruik, speelt ook de uitstekende prijs/kwaliteitverhoudig daarin zeker een rol. Met een lichtbak claimt u als het ware uw gevel, terwijl de stevige en onderhoudsarme constructie steeds opgewassen is tegen guur weer. Het is een must-have voor elke zaak!

Contacteer ons

Op maat, in alle maten.

Lichtbakken komen voor in alle maten, kleuren en gewichten. Van een strak afgelijnde zwart-wit combinatie tot een sierlijk kleurenpallet, enkelzijdig of dubbelzijdig, met reliëf of zonder. Teksten en logo's worden traditioneel zichtbaar gemaakt op uw lichtbak door middel van een bedrukte acrylaatplaat, een kwalitatieve vinylfolie of een uitgefreesde constructie met extra reliëf. Het frame wordt dan over het algemeen gemaakt uit solide aluminium. 

Verlichting

Lichtbakken kunnen we op verschillende manier van verlichting voorzien. Een klassieke TL-verlichting is nog steeds een optie, al wordt er steeds vaker gekozen voor een duurzame en onderhoudsvrije LED. Hebt u momenteel een energievretende lichtbak? Wij bouwen die graag om naar een energiezuinige LED.