Bezig met laden...
Alt

Kwalitatieve beursstands op uw maat

Omdat u uw producten in het beste daglicht wil voorstellen aan uw publiek. Omdat uw prospects u blijven herinneren. Omdat uw klanten de weg naar u blijven vinden, ook wanneer ze de beurshal al lang verlaten hebben. Dat wil u bereiken met een sterke marketingtool als 'de vakbeurs'. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van kwalitatieve beursstands op maat, zijn wij er van overtuigd de nodige know-how en kunde in huis te hebben om het maximum uit uw beursdeelname te halen. Onze Account Managers delen dan ook graag hun passie, inzichten en ervaring tijdens een vrijblijvend gesprek.

 

Alt

Internationale betrouwbaarheid

Met een door de wol geverfde ketting van doorwinterde designers, pientere project managers, scherpzinnige schrijnwerkers en behendige bouwers, ontwikkelen we beursstands op maat het hele jaar door. Van Brussels Expo, RAI Amsterdam en de Koelnmesse in Keulen tot Paris Nord Villepente, het zonnige Gran Via in Barcelona en de stijlvolle Fiera Milano. Beursstands in binnen- en buitenland, gekenmerkt door kwalitatieve materialen, een hoge afwerkingsgraad, een consistente branding en een inspirerend verhaal. Maar oordeel u vooral zélf aan de hand van onze recente realisaties onderaan. 
Alt

Handige Harry's en hun speelgoed

Daar hebben we sinds onze oprichting uitvoerig in geïnvesteerd. Een bewuste keuze voor de technische kennis en kunde. Het verschil wordt vaak niet gemaakt achter de computer, maar eerder in het atelier. Daar waar uw stand tot leven komt. Deze duidelijke leiddraad doorheen onze organisatie heeft geresulteerd in een indrukwekkend, in-house constructieatelier. Het voordeel? Dat we elke fase van het productieproces in eigen beheer hebben, met korte communicatielijnen, een transparante samenwerking en de mogelijkheid om last-minute modificaties door te voeren als logische gevolgen.