Bezig met laden...
Alt

Omdat uw branding niet stopt aan de inkomdeur

Uw kantoorgebouw vormgeven, dat is een stiel apart. Een puur métier dat wordt uitgevoerd door rasechte schrijnwerkers. Bij ons is het vak sterk vertegenwoordigd met een aparte business unit: Interieurs & Showrooms. Wij zijn immers van mening dat uw interieur een belangrijk element is in uw marketingmix. Klanten die voor u gevallen zijn omwille van uw marketing en externe communicatie, moeten hetzelfde warme gevoel krijgen wanneer ze bij u de voordeur opentrekken. Met een warme verlichting, een goed uitgekozen vloerbekleding, of een karaktervolle muurtekening zet u niet alleen uw communicatiedoelstellingen kracht bij, maar bevestigt u in één klap de goede keuze van uw bezoekers. Dus, uw showroom, cafetaria, vergaderzaal, pop-up restaurant of inkomhal op punt zetten? Daar weten wij wel raad mee.

 

Alt

Synergie als toegevoegde waarde

Total Concept® is in staat om de gekste ideeën en de heiligste huisjes perfect om te zetten van ontwerp naar realisatie: van een zakelijke kantoorruimte of een trendy showroom tot een commercieel winkelpand en een fleurige evenementslocatie. Bovendien kunnen de interieurprojecten rekenen op inzichten uit onze andere 3 business units: Standbouw, Lichtreclame en Belettering. Zo krijgt uw project extra adviezen omtrent bijvoorbeeld het aanhechten van logo's op desks of binnenwanden, het plakken van full color prints op binnenwanden of het schrijnwerk van grotere constructies als bars of LED-walls.

 

Alt

All-inclusive partnership

Zaken doen met Total Concept® betekent duidelijke afspraken maken en steeds oog hebben voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. We adviseren, assisteren en begeleiden onze klanten doorheen het volledige traject, beginnend bij een idee of ontwerp tot en met de oplevering - maar enkel wanneer u écht tevreden bent met het eindresultaat. Aangezien we de plaatsing van het maatwerk ook nog eens voor eigen rekening nemen, staan wij ook altijd dicht bij onze klanten én onze leveranciers. Een optimale bouwbegeleiding gegarandeerd!