Bezig met laden...

Geef uw gebouw een eigen identiteit

Staat uw kantoorgebouw langs een drukke autosnelweg, een lange expresweg of een druk kruispunt? Of bevindt uw handelspand zich midden in de drukke stad? Dan bent u ideaal gelegen om uw doelgroep van op een grote afstand aan te spreken. Met een dakreclame van Total Concept® maakt u optimaal gebruik van uw uitmuntende ligging.

Contacteer ons

Constructie

Een dakconstructie - of hoe kan het ook anders - wordt stevig op uw dak gemonteerd. Daarbij hebben we steeds veel aandacht voor eventuele extreme weersomstandigheden. Voorafgaand aan de technische uitwerking van uw ontwerp, maken we daarom de nodige berekeningen (draagcapaciteit, windbelasting e.d.). Met een goed uitgewerkte voorstudie op zak, garanderen we een langdurige levensduur van uw dakreclame. Plaatsing gebeurt over het algemeen door middel van een prefab betonbasis of via een andere voorziening aan het gebouw.  
 

Mogelijkheden

Om uw dakreclame vorm te geven, kan u kiezen uit verschillen soorten lichtreclames: lichtbakken, doosletters, spandoeken, reclamepanelen, banners,... Bovendien kunnen deze reclamevormen direct, indirect of aangestraald verlicht worden aan de hand van neon of een LED-Systeem. Geen idee waar te beginnen? Een populaire combinatie is altijd die van 3D doosletters uit aluminium met een plexi front, intern verlicht met LED.