Bezig met laden...

Allround | Touring Glass SchelleJAARLOCATIE

A12, Schelle

Touring is de Belgische dienst voor pechverhelping van motorvoertuigen. In 2013 werd de strategische beslissing genomen, om zich naast pechverhelping ook de markt van autoruitschade te gaan bedienen. Sindsdien werden over heel België enkele service centers geopendvan Touring Glass. De meest recente was aan de Boomsesteenweg in Schelle, wat langs de zeer drukke A12 as is van Antwerpen naar Brussel. total concept® was verantwoordelijk voor de gevelaankleding en inrichting van alle filialen.

Buiten Lichtreclame in logo “Touring Glass”
Logo op contour 6470x2535mm, rugpaneel in contour uit pvc-hardschuim 19mm. Logo op weggewerkt aluminium frame (vierkante kokerbuizen), opgehangen aan montage elementen van de zonnewering. Hierop full acrylaat doosletters vervaardigd uit opale acrylaat doosletters, voorzien van translucente vinyl en intern verlicht met leds.

De stickers
Oneway- Vision "barst op raam" (10341x4000mm)
Oneway - Vision "autoraam" (10341x6000mm)

Totem
totem 1400x6000mm, stalen gemetalliseerd frame, dubbelzijdig bekleed met dibond deels gedecoreerd met vinyl. Logo en opschriften zijn achterlegd met opale acrylaat gedecoreerd met translucente vinyl. Intern verlicht met leds.