Loading...

Lichtreclame: al meer dan 50 jaar ons ding

Ze zijn niet weg te denken uit het straatbeeld: de reclame en decoraties op de gevel van bedrijfspanden, bouwwerken of andere interieurstukken. En dat ze zo talrijk aanwezig zijn, is heus geen toeval. De gevel van uw bedrijfspand is immers hét visitekaartje van uw bedrijf. U doet er dan ook goed aan om hier de nodige aandacht aan te besteden. Een professionele lichtreclame maakt uw bedrijf herkenbaar voor buitenstaanders en zorgt mede voor het overbrengen van uw huisstijl. Het is een onmisbaar element in uw communicatiemix en wij vertellen er u graag alles over.

 

Erkend signbedrijf voor binnen- en buitenreclame

Om de kwaliteit van binnen- en buitenreclame zichtbaar te maken én te garanderen, worden leveranciers en producenten officieel gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Enkel bij zij die in de praktijk hebben bewezen dat bonafide en professionele bedrijven te zijn, treft u het erkenningsschild van SI’BON aan.

 

Gevelreclame: ons aanbod

Dakreclame
Gelegen naast een snelweg of in een drukke straat? Dan is een dakreclame geschikt om uw doelgroep vanop afstand aan te spreken.
Reliëfletters
Letters die op een stijlvolle manier de aandacht trekken: een prima keuze om meer diepte en volume aan uw naam of logo te geven.
Reclamezuilen
Staat uw bedrijf wat naar achteren? Dan is dit een uitstekende investering om uw bezoekers aan te trekken en/of de weg te wijzen.
LED-Systemen
Duurzaam, makkelijk te onderhouden én eenvoudig te vervangen. Met een moderne LED-verlichting op uw gevel bent u 24/7 zichtbaar.
Lichtbakken
Overdag een reclamepaneel, 's avonds de uitblinker in de straat. De polyvalentie van een lichtbak kent geen grenzen. 
Lichtkranten
De beste oplossing wanneer u beschikt over wisselende informatie zoals brandsstofprijzen, temperatuursaanduiding of promoties.
Luifels

Uw gevel verfraaien en tegelijk uw klanten beschutten tegen guur weer: de perfecte combinatie tussen functionaliteit en estetiek. 

Neonreclame
Warm en helder licht, ambachtelijk geproduceerd en voor altijd geapprecieerd door de creatieve geesten.
Doosletters

Uw visitekaartje boven de inkomdeur: optimaal geplaatst en intern LED-verlicht voor een langdurige en voordelige zichtbaarheid.